VIDEO Incendiu puternic la Pietroasele. Un grajd al fostului C.A.P. a ars până la temelii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Flăcări de cinci metri înălţime au luminat toată noaptea cerul comunei buzoiene Pietroasele. Un grajd al fostului CAP din localitate, în care un localnic îşi depozitase peste 30 de tone de furaje, a ars până la temelii. Flăcările au afectat şi un service auto din vecinătate. Sătenii cred că incendiul a fost provocat de o mână criminală, deoarece depozitul nu avea nicio sursă de căldură sau de curent electric.

Flăcările au fost vizibile de la celălalt capăt al comunei. Mai mulţi localnici au sărit să stingă incendiul însă acesta s-a extins rapid.

Trei autocisterne ale pompierilor s-au deplasat la Pietroasele, pentru a stinge incendiul izbucnit la fostul CAP. Au fost necesare însă mai multe drumuri pentru reîncărcare cu apă, deoarece misiunea a fost mai grea decât şi-au închipuit.

Vâlvătaia a atins şi câteva bunuri ale unui service auto aflat în vecinătate. Sătenii sunt siguri că incendiul a fost provocat de o persoană pentru că, spun ei, grajdul fostului CAP nu era conectat la energie electrică şi nu avea nici sursă de încălzire.

BuzăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite