VIDEO Incendiu în timpul unui priveghi. O persoană a murit iar o alta a suferit arsuri grave

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Întâmplare incredibilă, în comuna buzoiană Ulmeni. Un incendiu puternic a izbucnit într-o casă, unde era strânsă mai multă lume la un priveghi. Cel mai probabil, focul, care a cuprins întreaga casă, a izbucnit de la o lumânare.

Soţul răposatei, un bărbat de 70 de ani, a murit carbonizat încercând să scoată din casă sicriul partenerei sale. De asemenea, fiul bătrânului a suferit arsuri grave la faţă şi pe corp. De asemenea, fiul celor doi a suferit arsuri pe 30 la sută din suprafaţa corpului şi a fost preluat de o ambulanţă şi dus la spital

Vecinii familiei lovită de cumplita tragedie povestesc că femeia de 65 de ani ar fi decedat în timpul zilei. În timp ce se aflau la priveghiul femeii locuinţa s-a aprins din cauze necunoscute iar tânărul de 35 de ani a ieşit să ceară ajutor pentru scoaterea maşinii de serviciu cu care venise la priveghi din curtea locuinţei cuprinsă de flăcări. 

Un vecin i-a sărit în ajutor însă nu a reuşit să deblocheze poarta şi pentru că flăcările avansau rapid acesta s-a retras. Soţul femeii nu a mai reuşit să se salveze şi a murit carbonizat.

„Detaşamentul de Pompieri Buzău a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu la o casă de locuit. Pe fiul celor doi am reuşit să îl extragem dintre flăcări şi să îl predăm unui echipaj de la SAJ pentru acordarea primului ajutor acesta suferind arsuri pe 30 la sută din corp. Soţul femeii nu a mai putu fi salvat şi cum arderea a fost generalizată acesta a murit carbonizat ”, a declarat căpitan Eduard Dumitriu, de la ISU Buzău.

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale. Flăcările au distrus întreaga locuinţă care avea o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi. O anchetă va stabili cauza exactă a incendiului. 

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite