VIDEO Gardul unei unităţi militare din Buzău, distrus în miez de noapte de un şofer fără experienţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gardul unei unităţi militare din municipiul Buzău a fost făcut una cu pământul din cauza unui şofer fără experienţă. Evenimentul rutier s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ieşire din municipiul Buzău spre Ploieşti. Şoferul implicat în accident, un tânăr de 22 de ani, a fost amendat de către poliţişti şi, în plus, va trebui să plătească reparaţia gardului care împrejmuieşte o unitate militară de transmisiuni.


Un şofer neatent a intrat cu maşina în gardul unei unităţi militare din municipiul Buzău. S-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 12, pe bulevardul Unirii, la ieşirea spre Ploieşti.

Potrivit martorilor, şoferul unei Dacii Logan, un buzoian  în vârstă de 22 de ani, în timp ce se îndrepta spre oraş, din cauza lipsei de experienţă, a pierdut controlul volanului imediat după ce a fost depăşit de o altă maşină, după care a intrat în gardul unei unităţi militare de transmisiuni.

”Împotriva conducătorului auto, un tânăr de 22 de ani, din Buzău, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu 360 de lei amendă  şi 3 puncte de penalizare. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero”, a declarat cms. şef Florina Crucianu, purtător de cuvânt al IPJ Buzău.

Şoferul implicat în accident nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

În urma accidentului rutier de sâmbătă noapte, tânărul şofer fost rănit uşor. El a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău, însă nu a avut nevoie de spitalizare. Tânărul va fi nevoit acum să acopere cheltuiele pentru repararea gardului distrus.

Citeşte şi: Un turist din Bucureşti a murit în zona aşezărilor rupestre din Munţii Buzăului

 VIDEO: TV Sud Est

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite