VIDEO Flori şi mărţişoare, de la poliţiştii locali, pentru femeile de la azil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
buzau

Au rămas singure pe lume iar acum îşi duc bătrâneţile într-un azil, departe de cei dragi. Este vorba despre femeile de la Complexul de Servicii pentru Persoane Vârstice „Alexandru Marghiloman” din Buzău. Cu bucurie în suflet, astăzi, de 1 Martie, bătrânele au primit din partea poliţiştilor locali buzoieni flori, mărţişoare şi un gând bun.

De 1 Martie, Poliţiştii locali buzoieni s-au gândit să le facă o surpriză mamelor şi bunicuţelor beneficiare ale serviciilor Complexului şi să le aducă un zâmbet pe buze şi o mică bucurie la început de primăvară. Pentru beneficiarii Complexului „Alexandru Marghiloman” din Buzău contează foarte mult aceste mici gesturi iar pentru poliţişti este o onoare şi o bucurie să le aducă primăvara în suflete.

Bucuria şi surpriza s-au putut citi pe chipurile femeilor, care au primit, unele dintre ele cu ochii plini de lacrimi, altele cu zâmbetul pe buze, florile şi urările de bine din partea oamenilor legii. Poveştile de viaţă ale femeilor de la azil i-au impresionat pe poliţiştii locali, aceştia promiţând că vor reveni şi cu alte ocazii.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite