VIDEO Căruţaş aruncat din atelaj, după ce calul s-a speriat de un urs

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Frica a pus stăpânire pe localnicii din comuna Colţi, după ce mai multe gospodării au fost vizitate de urşi în ultimele zile. Aşa cum anticipau autorităţile comunei din zona de munte a Buzăului, victimele nu au întârziat să apară. Un localnic a fost rănit după ce a căzut din căruţă apoi a fost călcat de atelaj, în momentul în care i-a ieşit un urs în faţă, la ieşire din sat.

Întâmplarea s-a produs luni dimineaţa, în satul Colţii de Sus. Un sătean de 40 de ani, care mergea cu căruţa la fân, s-a ales cu răni la mâini şi la torace după ce a căzut din atelaj apoi a fost strivit sub roţi. 

Calul s-a speriat atunci când i-a apărut un urs în faţă după care s-a smucit şi a început să fugă. La faţa ocului a ajuns o ambulanţă însă au fost chemate şi echipaje de poliţie, pentru a cerceta împrejurările în care a avut loc evenimentul.

Urşii au băgat spaima în localnicii din comuna Colţi. Duminică seara, au fost chemate patrule de jandarmi după ce localnicii au semnalat prezenţa unui urs în sat. Cu o seară înainte, un urs a vizitat mai multe gospodării din centrul localităţii, răvăşind tomberoanele de lângă casă.

Animalul a fost filmat de un localnic, trezit de zgomotul pe care sălbăticunea îl făcea în curte. 

BuzăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite