VIDEO Carambol în centrul Buzăului. O şoferiţă implicată în accident a avut nevoie de îngrijiri medicale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei autoturisme au fost implicate într-o tamponare pe strada Ion Băieşu, dupa ce un tânăr şofer din Buzău, care nu a păstrat distanţa corespunzătoare, a lovit o altă maşină, iar aceasta la rândul ei a tamponat autoturismul din faţa sa. În urma impactului, o şoferiţă implicată în carambol a avut nevoie de îngrijiri medicale, suferind un atac de panică.

Accidentul a avut loc joi, în centrul oraşului Buzău, după ora prânzului, pe strada Ion Băieşu. Un şofer grăbit, în vârstă de 26 ani, din localitatea buzoiană Drâmboca, nu a păstrat distanţa corespunzătoare, în momentul în care a plecat de la semafor şi a lovit alte două maşini. 

În urma coliziunii, o şoferiţă implicată în carambol, a avut nevoie de îngrijiri medicale, după un atac de panică. În masina ei, pe bancheta din spate se afla şi un copil. Nu a fost nevoie ca femeia să fie transportată la Spitalul Judetean de Urgenţă din Buzău.

Poliţiştii l-au sancţionat pe şoferul vinovat cu amendă de 580 lei şi 3 puncte de penalizare pentru că nu a păstrat distanţa corespunzătoare în trafic. Cele trei maşini avariate au nevoie de reparaţii costisitoare.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite