VIDEO Campanie a Poliţiei Locale împotriva găştilor care tulbură liniştea la miezul nopţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
buzau

O razie a poliţiştilor locali în cartierele Buzăului, pentru identificarea găştilor de cartier, s-a soldat cu amenzi usturătoare. Peste 200 de persoane au fost legitimate şi 48 de sanctiuni contraventionale au fost aplicate, valoarea lor depăşind suma de 7.000 de lei.

Buzoienii, din mai multe zone din municipiu, nemulţumiţi de faptul că, mai ales în toiul nopţii, liniştea le este tulburată de mai multe grupuri de tineri, au făcut numeroase sesizări Poliţiei Locale Buzău.

Prin urmare, în weekend, poliţişti locali din cadrul Direcţiei de Poliţie Locală Buzău, Serviciul Ordine şi Liniste Publică şi Serviciul Circulaţie şi Disciplină Rutieră au luat la verificat zonele identificate de către buzoieni ca fiind problematice.

Raziile au fost organizate în Parc CEC, Parc Prefectură, Cartier Micro 3, Cartier Micro14, Cartier Dorobanţi I şi II, Cart. Broşteni, str. Ion Băiesu, Bdul. Nicolae Bălcescu – Zona Bl. Camelia şi Str. Spiru Haret.

În timpul acţiunii au fost depistate 12 grupuri de tineri. Peste 225 de persoane au fost legitimate şi 48 de sanctiuni contraventionale au fost aplicate. Valoarea totală a amenzilor se ridică la 7.320 lei.

Acţiuni privind asigurarea liniştii şi ordinii publice, prevenirea şi combaterea fenomenelor contravenţionale şi infracţionale de orice natură vor continua şi în următoarea perioadă.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite