VIDEO Buzoianul dispărut de acasă, de Crăciun, a fost găsit mort, într-o fântână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Barac a fost găsit spânzurat
Dumitru Barac a fost găsit spânzurat

Deznodământ tragic, în cazul bărbatului din Ţinteşti pe care rudele l-au dat dispărut la Crăciun. Cadavrul acestuia a fost găsit într-o fântână, suspendat cu o funie deasupra apei. Macabra descoperire a fost făcută de fratele bărbatului, care, profitând de vremea de afară, a hotărât să plece pe câmp pentru a-l căuta pe dispărut.

Pentru prima oară, de la dispariţia lui Dumitru Barac, fratele acestuia s-a gândit să meargă la o fântână aflată pe câmp, la aproximativ un kilometru distanţă de satul Pogonele, unde locuia. 

Aici a găsit trupul fratelui legat de gât cu o funie, fixată la un capăt în rostul dintre tuburile fântânii. Poliţia a demarat o anchetă, pentru a stabili dacă bărbatul din Ţinteşti s-a sinucis, ori a fost omorât.

Dumitru Barac, de 43 de ani, a plecat de acasă, din satul Pogonele, pe 22 decembrie 2014 iar înainte le-a spus rudelor că vorbise la telefon cu fosta soţie cu care era în proces de divorţ şi stabiliseră să se împace. 

Din păcate, el nu a mai ajuns la femeia care locuia la doar două uliţe distanţă. De atunci, nimeni nu l-a mai văzut iar rudele au decis să-l declare dispărut pe 26 decembrie, în a doua zi de Crăciun.

Dumitru Barac era tatăl a doi copii minori. Era în divorţ cu soţia iar în ultima perioadă locuia la părinţii lui iar ea la ai ei, împreună cu cei doi copii.

Atenţie, imagini şocante!

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite