VIDEO Bătaie între doi adolescenţi la un colegiu respectabil din Buzău. Colegii de clasă asistă impasibili la scenele şocante

0
0
buzau

Într-un filmuleţ postat pe Facebook apar doi elevi de care îşi împart pumni şi picioare după un conflict izbucnic într-una dintre pauze. Colegii asistă impasibili la scenele şocante, iar unii dintre ei par că ar încuraja bătaia.

Imaginile, extrem de violente, au fost filmate de unii dintre colegii celor doi protagonişti. Incidentul a avut loc la Colegiul Economic din Buzău în dimineaţa zilei de vineri, 13 octombrie. Cei doi elevi, ambii de la clasa a XI-a E, ar fi avut ceva de împărţit încă de la intrarea la ore. În pauza de la 10.00 la 11.00, conflictul ar fi escaladat, iar unul dintre adolescenţi s-ar fi năpustit asupra colegului său, cel care apare pe filmare încasând lovitură după lovitură.

Copleşit de ploaia de pumni, adolescentul este înghesuit într-o bancă de la perete. Un coleg îl „ajută” pe elevul cu bluză grena, ridicându-i ochelarii, probabil pentru a vedea mai bine în ce direcţie trimite loviturile. Abia spre finalul bătăii, unul dintre colegi încearcă să intervină pentru a aplana conflictul.

Conducerea şcolii a aflat din presă despre incidentul produs astăzi. Directorul unităţii de învăţământ, profesoara Marioara Lungu, a declarat că cei doi elevi vor face obiectul unei anchete disciplinare la nivelul şcolii.

Conducerea şcolii susţine că vor fi cercetaţi disciplinar şi sancţionaţi chiar şi cei care au filmat cu telefonul mobil şi au postat imaginile în spaţiul public. Despre bătaia elevilor a aflat şi conducerea învăţământului buzoian.

Directoarea Colegiului spune că elevii se aflau în pauza dintre ore şi de aceea niciun profesor nu poate fi tras la răspundere pentru incidentul de azi. Nici cadrele de serviciu pe şcoală nu ar avea vreo vină, susţine directoarea, pentru că aceştia răspund doar pentru ceea ce se întâmplă în curte şi pe holuri, nu şi în clase. Din fericire, niciunul dintre elevii implicaţi în bătaie nu a suferit vreo leziune mai serioasă.

Mai multe - Buzău

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite