VIDEO Avertisment de la Poliţia Locală pentru depozitarea mobilierului pe casa scării. Urmează amenzile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
buzau

Traiul la bloc devine mai restrictiv după intrarea în vigoare, în luna noiembrie a anului trecut, a unui regulement de convieţuire urbană, adoptat de consilierii municipali. Au simţit-o pe propria piele nu mai puţin de 42 de buzoieni, locatari la bloc, care au fost vizitaţi, zilele trecute, de către poliţişti locali.

Regulamentul de convieţuire socială, cu numeroase prevederi pe care locatarii de la bloc sau casă din Buzău trebuie să le respecte, a intrat în vigoare anul trecut în luna noiembrie. 

Una dintre reguli interzice amplasarea de mobilier sau alte obiecte pe holul comun al blocului, aceasta constituind contravenţie.

Poliţiştii au descoperit 42 de proprietari de apartament care depozitau pe holul comun al blocului diferite obiecte de mobilier.  

Agenţii de poliţie locală spun că data viitoare îi vor amenda pe locatarii de la bloc care nu respectă legea. Încălcarea obligaţiilor prevăzute în regulamentul de convieţuire socială se sancţionează contravenţional cu amendă cuprinsă între 500 şi 1.000 lei. 

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite