VIDEO Animale ucise într-un incendiu de proporţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trei ore a durat intervenţia pompierilor buzoieni
Trei ore a durat intervenţia pompierilor buzoieni

Prăpăd în ograda unei familii din comuna buzoiană Smeeni care, în numai câteva minute, a pierdut aproape toate animalele din grajd, din cauza unui incendiu. Cel mai probabil, flăcările au izbucnit de la un scurt circuit la instalaţia electrică improvizată în grajdul de animale.

Vecinii au sărit primii în ajutorul familiei năpăstuite şi, dotaţi cu găleţi cu apă, au încercat să stingă flăcările. Incendiul s-a extins însă cu repeziciune din cauza vântului puternic. 

„Opt porci şi cinci capre au ars“, spune Neagu Ştirbu, proprietarul grajdului.

Intervenţia pompierilor a durat mai bine de trei ore. Din fericire, focul nu s-a extins la depozitul de paie aflat în apropiere. „Bine că nu a ajuns la fânar, că nu-l mai stingea nimeni. Tot satul ardea!“, spune un vecin.

În încercarea de a salva animalele din grajd, fiul proprietarului s-a rănit la mâini, dar a primit îngrijiri medicale pe loc şi nu a fost transportat la spital. Poliţia şi pompierii au început o anchetă pentru a afla cauza exactă a incendiului.                                                            (VIDEO: Stiri de Buzău)

BuzăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite