VIDEO Altar de flori şi lumânări, în şcoala din Buzău în care a învăţat copilul ucis de propriul tată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un adevărat altar a fost amenajat în incinta şcolii Gimnaziale „Sfântul Apostol Andrei” din Buzău, în memoria copilului ucis cu bestialitate de propriul tată. Trupul micuţului a fost preluat în cursul zilei de luni, de către familie, pentru a fi înmormântat în satul natal al mamei.

Moartea lui Ciprian Ionuţ Ştefan, copilul ucis sâmbătă de propriul tată cu 20 de lovituri de cuţit, a stârnit emoţii şi reacţii de revoltă nu numai printre rude şi apropiaţi, ci şi în şcoala unde a învăţat acesta. Luni dimineaţă, conducerea şcolii Gimnaziale „Sfântul Apostol Andrei” din Buzău a amplasat în holul instituţiei un sfeşnic în care ard lumânări, alături fiind poza lui Ciprian.  

Copiii vin, aprind o lumânare, îşi fac semnul crucii şi nu par a înţelege nici ei cum de a fost posibilă o asemenea nenorocire. Părinţii, profesorii şi conducerea şcolii buzoiene au cumpărat lumânări şi se solidarizează cu familia lui Ciprian. 

”A fost un copil ascultător, vioi, plin de viaţă, conştiincios, încerca să se achite de sarcini, primea critica cu zâmbetul pe buze. Un copil bun”, a declarat Daniela Ţâflea, învăţătoarea copilului.

Între timp, cadavrul copilului a fost luat acasă de la Serviciul Medico Legal, unde a fost efectuată necropsia. Tot aici a fost depus şi cadavrul tatălui criminal, care s-a spânzurat imediat după ce şi-a ucis propriul copil. Procurorii au stabilit că autorul crimei a aplicat  cel puţin 20 de lovituri în spatele victimei sale.

Trupul neînsufleţit al lui Ciprian a fost dus în localitatea Săruleşti, pentru a fi înhumat în satul natal al mamei. Familia este distrusă de durere, iar mama copilului nu îşi poate reveni din şoc. Ea are în continuare nevoie de asistenţă medicală, după ce fostul soţ şi-a ucis cu bestialitate unicul copil, apoi s-a sinucis.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite