VIDEO Accidente rutiere pe şoselele din judeţul Buzău, în a doua zi de Paşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patru maşini au fost avariate în urma accidentului de la Spătaru
Patru maşini au fost avariate în urma accidentului de la Spătaru

Două persoane au fost rănite iar patru autoturisme au fost avariate, azi-noapte, în urma unui accident produs pe drumul european E85, pe raza localităţii buzoiene Spătaru. Toate maşinile mergeau dinspre Bucureşti spre Buzău iar carambolul s-a produs în momentul în care primul dintre autoturisme a încercat să vireze. Tot în Buzău, un pieton a fost lovit mortal de un TIR, în dreptul popasului Merei.

Accidentul a avut loc după ora 22.30, la opt kilometri de municipiul Buzău. În momentul în care şoferul unui autoturism Logan a încercat să vireze la stânga pentru a intra pe un drum lateral, a fost lovit de un autoturism Renault care circula în spatele său. Imediat, un alt autoturism Renault s-a oprit brusc lângă cele două maşini însă un al patrulea vehicul, o camionetă, a intrat în aceasta şi a proiectat-o în maşinile din faţă.

În urma accidentului, toate cele patru maşini au suferit avarii iar două persoane, mamă şi fiică, au fost rănite şi transportate la spital, cu contuzii superficiale.

Într-un alt accident, produs pe raza judeţului Buzău, un bărbat şi-a pierdut viaţa, azi-noapte, după ce a fost lovit de un TIR care circula pe drumul naţional 1 B, Buzău - Ploieşti. Pietonul se afla pe marginea drumului, în dreptul Popasului Merei. 

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite