VIDEO Accident grav la ieșirea din Buzău, pe drumul european E85. Traficul a fost restricționat

0
Publicat:

Două autovehicule au intrat în coliziune frontală, în urmă cu puțin timp, la ieșirea din municipiul Buzău, pe dn2 E85. Martorii spun că accidentul s-a produs din cauza unei căruțe care circula neregulamentar pe sectorul de drum european.

Ambele masini au fost avariate. FOTO Iulian Bunilă
Ambele masini au fost avariate. FOTO Iulian Bunilă

Impactul a fost atât de puternic încât bucăți din cele două mașini au zburat la zeci de metri distanță. Șoferul unui Audi, grav avariat în accident, a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat la spital.

Cele două autovehicule au fost serios avariate, ricoșând pe câmp în urma coliziunii. Circulația rutieră a fost dirijată pe un sens de mers. Poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Zeci de abateri sunt constatate zilnic de polițiștii buzoieni pe drumul european E85

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri din cadrul IPJ Buzău au aplicat o sută de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut 11 permise de conducere, ca urmare a neregulilor constatate în trafic.

Aparatele radar au înregistrat 43 de autovehicule ce se deplasau cu viteze mai mari decât limitele maxime admise, iar împotriva a opt conducători auto s-a luat pe lângă sancţiunea contravenţională şi măsura complementară a reţinerii permisului de conducere pentru următoarele 90 de zile,  respectiv 120 de zile.

Cu cea mai mare viteză în localitate, 131 km/h, a fost înregistrat autovehiculul unui bărbat de 43 de ani, din  Prahova, care rula pe DN2 E85, în localitatea Poșta Câlnău.

Alte trei permise de conducere au fost reţinute pentru neacordarea priorității de trecere și pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de peste 39.000 de lei.

De asemenea, polițiștii au întocmit două dosare penale pentru condcerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și pentru conducerea unui vehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

Poliţia Rutieră le recomandă conducătorilor auto să ruleze cu viteză redusă, adaptată condiţiilor de drum şi de trafic, să-şi sporească atenţia şi să adopte o manieră calmă la volan.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite