VIDEO Accident grav cu o ambulanţă, în centrul Buzăului. O femeie a fost grav rănită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
accident

Un grav accident de circulaţie în care a fost implicată o ambulanţă s-a produs, vineri seară, în centrul Buzăului. Un autoturism care a pătruns într-o intersecţie, pe culoarea verde a semaforului, a fost lovit puternic de autospeciala care transporta un înjunghiat la spital. După impact, autoturismul s-a dat peste cap, ajungând pe un scuar unde se aflau o femeie şi copilul ei. Cei doi au fost răniţi, femeia ajungând în stare gravă la spital.

Accidentul s-a produs în jurul orei 21.30, la intersecţia dintre bulevardele Unirii şi Nicolae Bălcescu. 

Un autoturism KIA înmatriculat în Bucureşti, la volanul căruia se afla un tânăr din Buzău, de 36 de ani, a pătruns în intersecţie cu viteza maximă permisă în oraş, având culoarea verde la semafor, însă nu a observat că din dreapta se apropia o ambulanţă cu semnalele luminoase şi acustice pornite.

Cel puţin asta susţine şoferul autoutilitarei care transporta la spital un pacient rănit într-o altercaţie.

Buzau

Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul KIA s-a dat peste cap de mai multe ori după ce a fost acroşat de ambulanţă.

A distrus un stâlp pe care erau montate semafoare şi o porţiune dintr-un gard însă, mai grav, a lovit două persoane surprinse pe scuarul dintre benzile de circulaţie.

Cele două victime ale accidentului au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Buzău.

Dorina Androne, de 36 de ani, consilier în cadrul Direcţiei pentru Protecţia Copilului Buzău, este femeia care, nevinovată, a ajuns victima imprudenţei unor şoferi, poliţia urmând să stabilească dacă este vorba de culpă comună. Ea a fost transferată în aceeaşi noapte la spitalul Floreasca din Bucureşti. 

Surse medicale precizează că femeia a suferit fracturi ale coastelor care i-au penetrat mai multe organe interne vitale, traumatisme craniene serioase şi fractură de mandibulă. Din fericire, spun aceleaşi surse medicale, victima dă semne de revenire. 

Copilul acesteia este în afara oricărui pericol, el alegându-se cu o lovitură la o mână şi cu buza spartă. Cei doi se aflau, vineri seară, la plimbare şi erau pe drumul de întoarcere către casă în momentul producerii accidentului.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite