VIDEO A făcut stop cardiac înainte să joace un bilet la pariuri sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sfârşit tragic pentru un bărbat de 59 de ani din cartierul Dorobanţi. Acesta şi-a găsit sfârşitul chiar în casa de pariuri de la intersecţia Străzilor Aleea Sporturilor cu Dorobanţi, acolo unde intenţiona să pună un bilet la pariuri sportive. Medicii au încercat aproape o oră să îl resusciteze, însă, din păcate, nu au reuşit.

Bărbatul în vârstă de 59 de ani locuia în cartierul Dorobanţi. Astăzi, în jurul orei 14.00 a coborât la o casă de pariuri aflată la intersecţia Străzilor Aleea Sporturilor cu Dorobanţi cu intenţia de a pune un bilet la pariuri sportive. A intrat, însă nu a trecut mult şi a căzut ca secerat din picioare. 

Persoanele aflate în jurul său au încercat să îi acorde primul ajutor, însă nu au putut să îl facă să îşi revină şi au chemat ambulanţa. La faţa locului au sosit două echipaje, unul de la SMURD şi celălalt de la Ambulanţă.

 Din pacate, însă, eforturile medicilor de a-l readuce pe bărbat la viaţă au fost zadarnice. Bărbatul care a decedat în casa de pariuri a fost ofiţer la şcoala de aviaţie de la Boboc şi era pensionar.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite