Veste proastă pentru cei care îşi uită cu lunile sau cu anii maşinile pe străzile din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieştenii vor să îşi cumpere maşini prin programul “Rabla”

Veste proastă pentru cei care îşi uită cu lunile sau cu anii maşinile pe străzile din oraşVeste proastă pentru cei care îşi uită cu lunile sau cu anii maşinile pe străzile din oraş

Recent, societatea Urbis Serv a achiziţionat un utilaj specializat pentru ridicarea autovehiculelor  abandonate pe domeniul public sau cu proprietar neidentificat, iar din această săptămână a fost pus şi la treabă. Până acum, au fost ridicate trei astfel de vehicule.

În urma controalelor desfăşurate pe teren sau la sesizarea cetăţenilor,  politiştii locali au identificat, în cursul anului 2017, un număr de 177 vehicule fără proprietar sau abandonate pe terenuri aparţinând domeniului public sau privat al municipiului. 

În urma somaţiilor primite din partea Poliţiei Locale, 142 de proprietari de vehicule s-au conformat şi şi-au ridicat maşinile de pe domeniul public. 

Pentru cei care nu au dat curs somaţiilor, urmează ca vehiculele fără stăpân sau abandonate, precum şi bunurile aflate în interiorul acestora să fie inventariate, ridicate, transportate şi depozitate, în locurile special amenajate la sediul societăţii Urbis Serv.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite