Un suporter înfocat al Stelei are până și toaleta decorată în roșu și albastru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Familia stelistului înfocat
Familia stelistului înfocat

Un bărbat de 41 de ani, din Buzău, suporter pătimaș al Stelei, şi-a decorat întreaga casă în culorile clubului din Ghencea. Combinația roş-albastră poate fi văzută încă de la faţada casei pe care este amplasată o steluţă şi până la bucătărie şi baie. Familia buzoianzului mănâncă din farfurii "steliste" iar tricourile, fanioanele, fularele inscripţionate cu logo-ul formaţiei tapetează pereţii locuinţei.

Constantin Năstase locuieşte chiar în faţa parcului Marghiloman din Buzău, într-o căsuţă zugrăvită numai în roşu şi albastru, locuinţa buzoianului fiind unică mai ales prin modul în care este decorată.

Bărbatul spune că a făcut o pasiune pentru echipa din Ghencea încă de când avea 7 ani iar acum, la vârsta celei de-a doua tinereţi, şi-a împlinit un vis. "Doi fraţi de-ai mei ţineau cu Dinamo, Petrolul iar tata cu Rapid, iar mie nu mi-a rămas decât Steaua, pentru că vroieam altceva decât ei. De-atunci ţin cu echipa asta. Aşa am ajuns să-mi decorez casa din dragoste pentru stelişti", spune Constantin Năstase.

Întâmplarea făcut ca pe perioada stagiului militar să fie detaşat, în anul 1986, chiar în curtea stadionului din Ghencea, în perioada în care Steaua avea să ajungă cea mai bună echipă din Europa. "În perioada aceea am avut plăcerea să îi cunosc pe Duckadam, pe Belodedici şi puţin pe Hagi", îşi aminteşte Constantin Năstase.

Chiar dacă la început această pasiune pentru fotbal a părut uşor cam bizară, familia buzoianului s-a obişnuit cu ideea de a trăi printre culorile fostei campioane a Europei. "M-am obişnuit cu pasiunea sa dusă la extrem şi acum chiar am simţit nevoia să vin şi eu cu contribuţia mea. Am cumpărat farfurii şi căni în roşu şi albastru", spune Rodica Năstase, soţia înfocatului suporter al Stelei.

Constantin Năstase a muncit la decorarea domiciliului mai bine de şase luni şi spune că va încerca să-şi contamineze şi vecinii cu dragostea pentru cele două culori.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite