Un supermarket Penny va funcționa vizavi de Gară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând din din toamnă, grupul REWE va deschide un supermarket Penny pe locul fostei autogări din Buzău. Suprafaţa pe care se realizează construcţia este de aproximativ 4.000 metri pătraţi, cu tot cu spaţiile adiacente magazinului. 

Lucrările la noul supermarket au demarat în urmă cu două săptămâni, iar potrivit viceprimarului municipiului Buzău, finalizarea noului obiectiv este programată  pentru luna octombrie a acestui an.

Supermarketul de la gară va fi unul standard, de mărime medie, asemenea obiective funcţionând deja în alte oraşe din ţară. Suprafaţa pe care se realizează construcţia este de aproximativ 4.000 metri pătraţi, cu tot cu spaţiile adiacente magazinului. 

O altă veste bună, mai spune viceprimarul Fănică Bârlă, este că în zonă vor apărea nu mai puţin de 300 locuri de parcare. În zona şantierului există un panou care anunţă recrutare de personal pentru mai multe funcţii, precum şef secţie (adjunct), şef supraveghere casierie, casier, şi lucrător comercial, cei interesaţi având posibilitatea să aplice un CV pe site-ul www.penny.ro.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite