Un deces şi 11 cazuri noi de COVID-19, raportate de autorităţile Buzăului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Numărul de noi îmbolnăviri cu coronavirus, în judeţul Buzău, se menţine constant, însă, în ultimele 24 de ore, a mai fost înregistrat un deces.

Este vorba despre un pacient în vârstă de 75 de ani care s-a prezentat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău cu probleme respiratorii. 

Ulterior el a fost confirmat cu SARS-CoV-2 şi transferat în secţia de Pneumologie, unde a şi decedat. Bărbatul suferea de insuficienţă cardiacă şi insuficienţă renală cronică.

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în judeţ au fost confirmate 11 de cazuri noi de COVID-19, un pacient fiind diagnosticai într-o unitate sanitară din alt judeţ. Cei 11 pacienţi nou confirmaţi au vârste cuprinse între 28 şi 78 de ani.

Conform autorităţilor sanitare, numărul total de cazuri pozitive din judeţul Buzău a ajuns la 2.756, 2.456 persoane fiind declarate vindecate şi externate. 

De asemenea, 194 de persoane se află în carantină, iar 93 de persoane, în izolare la domiciliu. Numărul total de decese Covid-19 înregistrat, în judeţul Buzău, de la începutul pandemiei, a ajuns la 102.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite