Un bărbat din Pietroasele, arestat după ce a furat o autoutilitară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii Secţiei nr. 6 Merei l-au reţinut pe suspect
Poliţiştii Secţiei nr. 6 Merei l-au reţinut pe suspect

Luni, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din comuna Pietroasele, bine ameţit de aburii alcoolului, a furat o maşină din curtea unor localnici din localitatea Şarânga. Permisul de conducere al suspectului fusese anulat în urmă cu trei ani, sub acuzaţia de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană cu îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Un bărbat din Pietroasele este suspectat de către poliţişti că a intrat în curtea unei locuinţe din satul Şarânga, profitând de faptul că porţile de la gardul ce înconjoară imobilul respectiv nu erau montate, şi a furat o autoutilitară pe care a găsit-o descuiată şi cu cheile în contact. 

După ce a parcurs aproximativ 300 de metri către localitatea de domiciliu, suspectul, bine ameţit de aburii alcoolului, a rămas suspendat cu autoutilitara pe un drum neasfaltat, motiv pentru care a abandonat-o şi a continuat deplasarea pe jos. 

Înainte de a fura autovehiculul, suspectul a pătruns fără drept în curtea locuinţei mamei fostei sale concubine, din aceeaşi localitate, unde a fost găsit de fiul proprietarei imobilului.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit şi că bărbatului îi fusese anulat permisul de conducere în anul 2010, pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 6 poliţie rurală Merei au început urmărirea penală împotriva suspectului şi l-au reţinut pentru 24 de ore.

Citeşte şi: VIDEO Trei răniţi şi maşini făcute praf, într-un accident produs luni seară aproape de Buzău

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite