TITULARIZARE 2013 BUZĂU (VIDEO)  61 de candidaţi înscrişi nu s-au mai prezentat la examen. Patru profesori, prinşi în timp ce încercau să copieze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

732 de profesori buzoieni au susţinut astăzi Titularizarea în cele două centre de examinare: Colegiul Economic şi Colegiul „Dr. C. Angelescu”. Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean, la nivelul judeţului Buzău sunt scoase la concurs 134 de catedre titularizabile şi alte 350 pentru suplinitori.

Patru cadre didactice au fost eliminate astăzi din examenul de titularizare după ce au fost prinse având asupra lor telefonul mobil, cu intenţia de a copia. Alţii au părăsit examenul pentru că nu s-au simţit suficient de pregătiţi să-l susţină.

În total, astăzi au intrat în examen doar 732 de candidaţi dintre cei 793 validaţi, ceilalţi fiind absenţi.

Cea mai mare concurenţă se înregistrează la catedrele de Limba Română şi cele de limbi străine, unde aproximativ 30 de candidaţi se luptă pentru un post. Cele mai multe posturi titularizabile sunt la Învăţători (31), Matematică (22) şi Educatori (19).

„Am susţinut examen la Educaţie fizică şi sport. Chiar nu ştiu ce notă voi lua pentru că se poate interpreta, depinde de profesorul examinator şi de noroc. Am susţinut examen la proba de viteză, calităţile motrice, forţă şi să elaborăm un exerciţiu din gimnastică”, spune unul dintre candidaţi, Elena Laura Băgenac. 

Florentina Datcu a susţinut examenul la Limba şi literatura română, pentru educatori, şi speră că va obţine o medie cât mai mare: „A fost destul de greu, au fost supraveghetorii foarte atenţi. Sperăm să fie bine. A fost primul an când am susţinut examen şi nu pot să mă evaluez în acest moment”

Rezultatele examenului de Titularizare vor fi afişate pe 5 august, iar după rezolvarea contestaţiilor (8 august), urmează repartizarea pe posturi: 9 august - repartizarea titularilor, 14 august - repartizarea suplini­torilor. 

În data de 5 august se vor afişa primele rezultate ale examenului, iar în data de 8 august, vor fi rezultatele finale, după rezolvarea contestaţiilor. Rezultatele pot fi găsite şi pe pagina titularizare.edu.ro.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite