Tavi Colen cântă sâmbătă în clubul No Limit din Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Colen

”Tavi Colen Band” ajunge sâmbătă seară la Buzău, pentru a susţine un cocnert, de la ora 21.00 , în clubul No Limit. Solistul care s-a lansat ca vocalist al trupelor Voltaj şi Talisman susţine un recital cu cele mai noi piese ale sale, alături de hituri care l-au consacrat, "Numai una", "Cântec pentru mama", "Dacă aş putea" sau "Spune-mi".

Tavi se poate lăuda cu o activitate muzicală de excepţie. Născut la Târgul Jiu, în 1990 se muta în Bucureşti la îndemnul mamei, care credea foarte mult în talentul său muzical. În 1992, devine solistul trupei Voltaj, iar în 1996 pune bazele trupei Talisman, lansând single-ul „Atât de singur". A urmat apoi o perioadă în care artistul a colaborat simultan cu Voltaj şi Talisman, iar sutele de concerte şi piesele ajunse hit îi asigură discul de platină. 

Din 2001, colaborarea cu Pheonix face din piesa „Numai una" imn naţional, iar în 2007 cântăreţul a părăsit formaţia "Talisman" ca să îşi ia soarta în propriile mâini, cu intenţia fermă de a începe o viaţă nouă. De aici şi numele primului său material discografic solo "O viaţă nouă". În 2008, artistul cu un timbru vocal inconfundabil şi-a format o trupă ce îi poarta numele: Tavi Colen Band, aceasta fiind şi actuala formulă cu care se prezintă la concerte.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite