Studenta care a murit vineri în tabăra de la Poiana Pinului a suferit un infarct miocardic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Avramescu a murit în urma unui infarct                                                              Foto: Adevărul
Andreea Avramescu a murit în urma unui infarct                                                              Foto: Adevărul

„Studenta care a murit vineri în tabăra de la Poiana Pinului a suferit un infarct miocardic”, spun medicii legişti buzoieni. Legiştii buzoieni nu au descoperit cauze directe ale morţii iar pe certificatul de deces eliberat familiei au scris "etiologie necunoscută".

La necropsie, medicii legişti buzoieni au descoperit leziuni minore la intestine şi chiar la inimă, care însă nu ar fi pus în pericol viaţa fetei. Se aşteapta rezultlatele analizelor toxicologice, pentru a vedea daca in corpul studentei se aflau substante străine.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al studentei de 21 ani fost ridicat de familie şi depus la o capelă din centrul municipiului Focşani.

Vă reamintim că vineri seară,  o tânără studentă, Andreea Avramescu, venită împreună cu colegii la un seminar găzduit  de Centrul de tineret de la Poiana Pinului, a murit la câteva minute după ce a susţinut o prezentare. Tânăra era studentă în anul III la Facultatea de Cibernetică şi duminică ar fi împlinit 21 de ani.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite