Star K1, fotografiat lângă poarta unei cetăţi din Buzău care l-a ascuns pe domnitorul Constantin Brâncoveanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa Daniel Costache
Sursa Daniel Costache

Oaspeţii Muzeului Judeţean Buzău au dat nas în nas, joi, 2 iunie, cu unele dintre cele mai puternice figuri din lumea sportului de contact. Peste 20 de persoane implicate în cea de a 15-a ediţii a Dynamite Fighting Show au efectuat un tur al muzeului şi au realizat fotografii de promovare a galei.

Luptătorii care se vor confrunta, pe 24 iunie, la Buzău, în cadrul celei de a XV-a ediţii a Dynamite Fighting Show, au avut de ales decorurile pentru cele patru seturi de fotografii recomandate de organizatori.

Au vizitat toate secţiile Muzeului Judeţean Buzău, unul dintre cele mai moderne din ţară, pentru ca apoi să stabilească locaţiile pentru sesiunea foto, la alegerea protagoniştilor. 

Aceştia au fost impresionaţi de secţia dedicată primului globe-trotter român, Dumitru Dan, expoziţia de telefoane fixe şi mobile, colecţia cu piesele tezaurului Cloşca cu Puii de Aur şi poarta mănăstirii-cetate Bradu. 

În faţa celui din urmă exponat, poarta veche de peste 240 de ani, din lemn de stejar, căptuşită cu benzi groase de fier, a ales să-şi facă fotografia promoţională şi cunoscutul luptător K1 Freddy Kemayo, alături de oponentul său, românul Sebastian Cozmâncă.   

buzaucostache

Sursa Dynamite Fighting Show (DFS)      

Mănăstirea fortificată Bradu este trecută pe lista monumentelor istorice şi a făcut obiectul multor cercetări arheologice. Cetatea Bradu a fost ridicată de familiile boierilor Cândeşti şi Pătârlăgeni în prima jumătate a secolului al XVII-lea. Domnitorul Constantin Brâncoveanu s-a ascuns aici când era căutat de turci.

În grupul de vizitatori ai Muzeului Judeţean Buzău s-a aflat şi triplul campion mondial Bogdan Stoica. Acesta va avea parte de un super fight internaţional.

Gala Dynamite Fighting Show readuce kickboxul internaţional la Buzău după aproape 14 ani. Ultima gală mare organizată la Sala Romeo Iamandi a fost în 2008, atunci când Cătălin Moroşanu, acum promotor al evenimentului, îl înfrunta pe Freddy Kemayo.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Ocupaţia care a smuls din depresie o bătrână rămasă singură într-un cătun din Munţii Buzăului

Comemorarea unui erou din Afganistan, umbrită de nemulţumirile familiei faţă de relaţia cu statul VIDEO

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite