Şofer inconştient, surprins de radar circulând cu 214 km/h, în judeţul Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer de 22 de ani din Bacău a fost surprins de radar în timp ce rula cu 214 kilometri pe oră, pe DN 2 (E 85), în afara localităţii buzoiene Racoviţeni. A fost amendat şi i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile.

Tânărul de 22 de ani se îndrepta dinspre Bucureşti spre Bacău, la volanul unui autoturism BMW de ultimă generaţie, iar în afara localităţii Racoviţeni din judeţul Buzău a fost surprins de radar circulând cu 214 kilometri pe oră.

El a fost oprit de un echipaj de poliţie la intrarea în municipiul Râmnicu Sărat. Tânărul, care era singur în maşină, le-a spus poliţiştilor că se grăbea să ajungă acasă deoarece avea numere de înmatriculare provizorii, care urmau să expire după miezul nopţii.

Băcăuanul a fost amendat şi i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile.

În acelaşi loc au fost prinse, pe DN 2 (E 85), în afara localităţii Racoviţeni, în minivacanţa de 1 Mai, alte şase persoane care conduceau cu viteză foarte mare.

Un bărbat de 56 de ani conducea cu o viteză de 189 de kilometri pe oră, un bucureştean de 21 de ani circula cu 173 de kilometri pe oră, în timp ce o femeie de 31 de ani din Bucureşti a fost prinsă rulând cu 151 de kilometri pe oră.

Toţi aceşti şoferi au fost amendaţi şi le-au fost suspendate permisele de conducere pentru 90 de zile.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite