Recitaluri Emeric Imre şi Semnal M, la Festivalul „Bluzău” 2012

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emeric Imre, în concert
Emeric Imre, în concert

În perioada 30 noiembrie - 2 decembrie, buzoienii iubitori de jazz şi blues vor avea ocazia sa se delecteze, timp de trei seri, la cea de-a XVII-a ediţii a festivalului „Bluzău”. Ediţia din acest an propune o serie de solişi şi trupe valoroase, Emeric Imre, Semnal M sau Blazzaj fiind doar câteva exemple.

Ediţia „Bluzău” 2012 vine cu noutăţi faţă de anii trecuţi. Astfel, artiştii invitati nu vor mai susţine recitaluri pe scena Casei Tineretului, ci la Cafeneaua Artiştilor. Mai mult decât atât, fanii jazz-ului şi blues-ului vor beneficia de trei seri de festival, nu doar de două, ca la ultimele ediţii.

Festivalul va debuta vineri, 30 noiembrie, cu Acoustica şi Emeric Imre Set, apoi sâmbătă seară vor susţine recitaluri trupele Burning Table şi Blazzaj. În ultima seară, publicul se va bucura de muzica lui Rareş Totu Midlife Crisis şi Semnal M.

Evenimentul este organizat de Fundaţia pentru Tineret Buzău, Asociaţia HAIR Redivivus, Casa de Cultură a Municipiului Buzău, în parteneriat cu Adrenalitera şi Tess Club International, cu sprijinul financar al Primăriei Municipiului Buzău.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite