Gloria Buzău, acuzată de fotbalistul Habibou că a trucat un meci cu Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fotbalistul a făcut o serie de dezvăluiri Mediafax
Fotbalistul a făcut o serie de dezvăluiri Mediafax

Numele Gloriei Buzău apare într-un scandal declanşat în presa belgiană de Habib Habibou, atacantul din Republica Centrafricană care a jucat la Steaua în returul sezonului 2007-2008. În prezent la Zulte-Waregem, una dintre cele mai în formă formaţii din Belgia, Habibou a făcut dezvăluiri senzaţionale despre un blat din România.

Habib Habibou s-a referit la partida Steaua - Gloria Buzău, din ultima etapă a ediţiei de campionat 2007 - 2008, încheiată cu scorul de 5-0. „În România am jucat în cel mai bizar meci din cariera mea, înainte să-mi dau seama că Gigi Becali cumpărase echipa adversă.

Adversarii noştri nici măcar nu se osteneau să fugă. Ratau toate pasele. Ceva demenţial! Până şi suporterii noştri ne-au huiduit când am câştigat cu 5-0. Acesta este unul dintre lucrurile care m-au făcut să vreau o schimbare de peisaj”, a declarat Habibou în presa belgiană.

Habibou a mai declarat şi în noiembrie 2009 că acel joc a fost blat: „Meciul Steaua-Gloria Buzau a fost aranjat. Toţi jucătorii, Dică, Rădoi, au spus asta în vestiar. Am câştigat cu 5-0, iar la Buzău erau mulţi jucători împrumutaţi de la Steaua, care nu au jucat la potenţialul maxim”.

Gloria Buzău era patronată pe atunci de Costel Bucur, un apropiat al lui Gigi Becali, iar preşedinte era,  ca şi în prezent, nimeni altul decât Dan Tulpan.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite