Pugilista buzoiană Steluţa Duţă luptă pentru calificarea la Jocurile Olimpice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steluţa Duţă se pregăteşte pentru Olimpiadă
Steluţa Duţă se pregăteşte pentru Olimpiadă

Pugilista Steluţa Duţă se pregăteşte, în această perioadă, pentru Campionatele Mondiale de box feminin, eveniment care va avea loc în Kazakhstan, în perioada 19 – 27 mai. Buzoianca şi-a propus un obiectiv îndrăzneţ pentru Mondiale: clasarea pe podium, care va însemna calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

În cazul unui succes, Steluţa va fi al doilea sportiv din Buzău care va merge la Rio, primul fiind tenismenul Ovidiu Ionescu.

Multipa campioană europeană la box Steluţa Duţă se află, în aceste zile, în faţa unui moment foarte important al carierei sale. Buzoianca va participa la Campionatul Mondial de box feminin, eveniment care va avea loc în perioada 19 – 27 mai, în Kazakhstan. Buzoianca şi-a propus obiective îndrăzneţe la Mondiale: clasarea pe podium şi calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio.

Steluţa Duţă recunoaşte că nu îi va fi deloc uşor la Mondiale. Va concur la categoria 48 de kilograme, acolo unde vor intra în concurs alte câteva sportive foarte valoroase. Cu toate acestea, buzoianca speră să îşi poată îndeplini visul de a participa la competiţia olimpică.

Tenismenul buzoian Ovidiu Ionescu s-a calificat deja la Jocurile Olimpice. Steluţa Duţă, fostă colegă de club cu Ovidiu, la CSM Buzău, ţine să îl felicite pe tenismenul buzoian pentru performanţa de a merge la Rio.

Puglista Steluţa Duţă, legitimată la CS Steaua Bucureşti, are în palmares trei titluri de campioană europeană la box feminin, însă niciunul la mondiale.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite