Proiectul futurist ales pentru modernizarea amfiteatrului din parcul buzoian Tineretului FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa Oana Matache
Sursa Oana Matache

Amfiteatrul din parcul Tineretului, municipiul Buzău, intră într-un amplu proces de transformare, după un proiect ce pare desprins dintr-un film SF. Noua construcţie va avea o capacitate de 600 de locuri, devenind cel mai încăpător spaţiu pentru spectacole din judeţ.

Consilierii locali din Buzău au votat un proiect ce prevede transformarea amfiteatrului din Parcul Tineretului într-unul modern, demn de un oraş european.

Viceprimarul municipiului Buzău, Oana Matache, a anunţat că noul amfiteatru va putea găzdui o gamă largă de evenimente, pe parcursul întregului an. 

„Deoarece în ultimii doi ani, odată cu dezvoltarea proiectelor cultural-educaţionale, a crescut considerabil interesul pentru această zonă şi mii de buzoieni frecventează acest spaţiu în perioada mai-octombrie, Primăria Municipiului Buzău a decis să aducă bătrânul nostru Amfiteatru la infrastructura unui spaţiu modern şi demn de un municipiu reşedinţă de judeţ, ce poate găzdui o gamă largă de evenimente, pe parcursul întregului an”, a anunţat viceprimarul Oana Matache, pe Facebook. 

Investiţia va aduce şi venituri la bugetul local, prin închirierea către firme, artişti şi organizatori de evenimente.

Acest spaţiu va avea şi potenţialul de a aduce venituri la bugetul local, prin închirierea sa către facilitatori, mediul de business şi artiştii care căutau şi până acum un spaţiu corespunzător pentru evenimente la noi în oraş, dar nu îl găseau. Amfiteatrul din Parcul Tineretului va avea o capacitate de 600 de locuri, devenind cel mai încăpător astfel de spaţiu din judeţ”, a scris viceprimarul Oana Matache.

Vă mai recomandăm şi:

VIDEO Turiştii români redescoperă Vulcanii Noroioşi după lunga perioadă de restricţii impuse de pandemie

FOTO Start în modernizarea unui drum turistic din judeţul Buzău, neasfaltat de peste patru decenii

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite