Proiect care va permite ridicarea maşinilor parcate neregulamentar. Cât te va costa recuperarea ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferii din municipiul Buzău care staţionează în zone interzise vor plăti scump abaterea. Primăria Buzău a lansat în dezbatere publică un proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea Regulamentului de ridicare a autovehiculelor staţionate neregulamentar pe teritoriul municipiului Buzău.

Conform noilor reglementări, vor putea fi ridicate autovehiculele şi remorcile staţionate pe trotuare, scuaruri, spaţii verzi, treceri de pietoni sau în staţiile de autobuz ori pe zonele de carosabil marcate, unde este interzisă staţionarea.

După aprobarea modificărilor, autovehiculele staţionate neregulamentar vor fi ridicate de către echipaje ale societăţii Urbis Serv, însoţite de poliţişti.

Pentru o maşină ridicată de pe domeniul public, proprietarul va scoate din buzunar cel puţin 900 de lei, sumă în care intră amenda aplicată de Poliţia Locală, costul transportării maşinii şi prima zi de „cazare” în curtea Urbis Serv.

Propunerile, sugestiile sau opiniile cu privire la proiectul de hotărâre pot fi depuse la sediul Primăriei municipiului Buzău, la Ghişeul Unic, până cel târziu 19 ianuarie 2021, ora 12.00. 

Proiectul de hotărâre referitor la modificarea şi completarea Regulamentului de ridicare a autovehiculelor staţionate neregulamentar pe teritoriul municipal. este postat pe site-ul oficial al Primăriei Buzău.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite