Principele Nicolae al României, în vizită la Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Principele Nicolae este cel de-al treilea în ordinea succesiunii la tronul României            FOTO Adevărul
Principele Nicolae este cel de-al treilea în ordinea succesiunii la tronul României            FOTO Adevărul

Prinţul Nicolae al României se va afla, mâine, în vizită la Buzău. În cursul dimineţii, se va întâlni cu primarul Constantin Boşcodeală, cu vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Cristinel Romanescu, şi cu prefectul judeţului Buzău, Gabriel Baltă.

Alteţa Sa Regală Principele Nicolae al României va participa, de la ora 12.00, la o întâlnire cu elevii Colegiului Naţional „B.P. Hasdeu” din Buzău. La ora 14.30, prinţul Nicolae va vizita Muzeul Arhiepiscopal, pentru ca mai apoi să viziteze societatea de confecţii textile Martelli. La finalul zilei, Principele Nicolae al României se va caza la un hotel din oraş, unde îşi va petrece noaptea.

Principele Nicolae, fiul Principesei Elena (cea de-a doua fiică a Regelui Mihai), este cel de-al treilea în ordinea succesiunii la tronul României. Alteţa Sa a preluat o parte dintre activităţile publice ale Casei Regale a României. În 2010, Principele Nicolae a primit, în cadrul unei ceremonii solemne organizate la Palatul Elisabeta, titlul de Alteţă Regală, la împlinirea a 25 de ani. Totodată, bunicul său, Regele Mihai I de România, i-a acordat decoraţia „Nihil Sine Deo".

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite