Prahoveanul acuzat că şi-a ucis iubita şi a incendiat apoi locuinţa ca să şteargă urmele, căutat şi în judeţul Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Beldiman (62 de ani), principalul suspect al unei posibile crime din Prahova, a fost declarat dispărut de rude, spun surse apropiate anchetei. Localitatea Bătrâni, unde s-a petrecut crima urmată de incendierea casei, este la graniţa dintre Prahova şi Buzău. Tocmai de aceea se fac căutari în ambele judeţe. Au fost scotocite albiile râurilor, stânele şi adăposturile părăsite din zonă.

Gheorghe Beldiman este bărbatul despre care se presupune că şi-a incendiat casa, după ce i-ar fi luat zilele partenerei sale de viaţă, o femeie în vârstă de 53 de ani, pe care o cunoscuse doar puţin timp şi care se mutase la el acasă, în comuna Bătrâni, din luna februarie a acestui an.

Pentru a puta fi pus sub acuzare, fie de omor, fie de profanare de cadavre sau de ambele fapte, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, care se ocupă de anchetă, aşteaptă rezultatele examenului histopatologic de la Institutul de Medicină Legală din Bucureşti. 

Aceste rezultate sunt singurele  care pot proba cauza decesului Mihaelei Francisca Bengescu, iubita suspectului. Ceea ce se ştie până acum este că femeia a murit înainte să izbucnească incendiul, pentru că nu prezintă arsuri pe căile respiratorii.

gheoghe beldiman suspect crimă

Ancheta este una destul de complicată pentru că pe corpul femeii nu au fost descoperite urme de violenţă, aşa că arma crimei, dacă despre asta este vorba, nu a fost identificată.

În tot acest timp, echipe mixte de jandarmi şi poliţişti caută prin localităţile din zona Vălenii de Munte urma bărbatului dispărut, care ar putea face lumină în acest caz, dar deocamdată fără niciun rezultat. Oamenii din comuna Bătrâni, acolo unde a locuit Gheorghe Beldiman şi prietena sa, spun că nu l-au mai văzut pe bărbat din ziua în care casa a fost incendiată.

Cadavrul carbonizat al Mihaelei Bengescu a fost găsit, în casa incendiată din comuna Bătrâni, după ce pompierii au stins focul. Aceştia au fost şi cei care au alertat autorităţile după ce au găsit probe că focul nu a izbuncit accidental, ci a fost pus intenţionat.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite