Poliţiştii buzoieni îşi etalează duminică, în Parcul Crâng, tehnica de intervenţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mascaţi, câini poliţişti, arme, maşini, motociclete, toate vor putea fi admirate duminică, de buzoieni, cu prilejul Zilei Poliţiei Române. Poliţia Română aniversează, la data de 25 martie 194 de ani de atestare documentară.

Caravana Poliţiei va pleca mai întâi către municipiul Rm. Sărat, destinaţia finală fiind Parcul Central, unde râmniceni sunt aşteptaţi începând cu ora 09.30 să vadă o parte din tehnica poliţiştilor.  

Cetăţenii vor putea vedea cel mai nou laborator mobil folosit de Serviciul Criminalistic pentru realizarea cercetărilor la locul producerii unor evenimente, precum şi echipamentele de care dispun luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale. 

Poliţia Rutieră va aduce echipaje angrenate zi de zi în activităţile de supraveghere şi control al traficului, inclusiv două motociclete, iar de la această prezentare nu vor lipsi echipele mixte, formate din poliţist-conductor şi câine de urmă, care îi vor încânta pe cei mici.

Pe toată perioada manifestării, poliţiştii Compartimentului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii şi poliţiştii de proximitate vor distribui pliante cu materiale de prevenire şi vor informa cetăţenii cu privire la campaniile desfăşurate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău pentru combaterea şi prevenirea infracţionalităţii. 

Copiii se vor bucura de o atenţie deosebită din partea poliţiştilor, care le vor sta la dispoziţie pentru a le arăta autovehiculele şi a le răspunde la orice întrebări.

BuzăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite