Patron din Râmnicu Sărat, cercetat după ce a „uitat” să înregistreze în evidenţele contabile toate operaţiunile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Administratorul unei firme de construcţii din Râmnicu Sărat este cercetat de poliţie după ce a păgubit statul cu o sumă imensă. Este vorba despre Robert Alexandru, de 37 de ani.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău, sub coordonarea procurorului de caz, a demarat cercetările faţă de un râmnicean în vârstă de 37 de ani, bănuit pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală.

Cel în cauză este bănuit că, în perioada 2013-2015, în calitate de administrator la o societate ce are ca obiect de activitate „construcţii civile şi industriale”, s-a sustras de la plata T.V.A în sumă de 1.148.995 lei şi a unui impozit pe profit în sumă de 249.501 lei, prin ascunderea sursei impozabile, neînregistrarea tuturor veniturilor realizate dar şi prin înregistrarea de cheltuieli fictive .

De asemenea din contul şi casieria societăţii a ridicat suma de 26.553.396 lei, sumă ce a fost folosită contrar intereselor societăţii. Poliţiştii continuă verificările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale şi recuperării prejudiciului.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite