Organizația E.M.M.A. va celebra și la Buzău “Ziua Internațională a Comemorării Bebelușilor și a Copiilor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Evenimentul se va desfășura la Catedrala „Sf. Sava”
Evenimentul se va desfășura la Catedrala „Sf. Sava”

Organizaţia Eternul Miracol Materna Alinare (E.M.M.A.) va celebra pe data de 15 octombrie - “Ziua Internaţională a Comemorării Bebeluşilor şi a Copiilor”, eveniment aflat la a treia ediţie în România. La Buzău, evenimentul se va desfășura la Catedrala „Sf. Sava”.

În acest an, evenimentul va avea loc în cel puțin 19 oraşe din ţară, printre care şi municipiul Buzău, iar concomitent în Statele Unite, Canada, Australia, Japonia, dar şi în câteva ţări europene.

În această zi, la ora 19.00 (ora locală din fiecare ţară) se aprind lumânări, în memoria copiilor plecaţi prea curând dintre noi. Timp de o oră, lumânările sunt lăsate să ardă, creând astfel un „Val de Lumină” care va face înconjurul globului şi va dura 24 de ore.

La Buzău, după cum ține să precizeze Rodica Luminița Radu, voluntar E.M.M.A., evenimentul se va desfășura la Catedrala „Sf. Sava”.

„EMMA” este o organizaţie neguvernamentală non-profit, neafiliată politic sau religios, a cărei activitate se desfăşoară pe bază de voluntariat. Misiunea sa este de a reduce mortalitatea infantilă şi de a oferi sprijin familiilor care trec prin drama pierderii unui copil şi, în mod special, celor care îşi pierd copilul înainte ca acesta să se nască, durerea acestora fiind cel mai puţin înţeleasă.


Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite