Obiect luminos, filmat deasupra unei comune de lângă Buzău. „Se mărea şi parcă se rupea ceva din el“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa Facebook.com
Sursa Facebook.com

Un punct luminos straniu a fost observat în noaptea de joi spre vineri, 10/11 martie 2022, deasupra unor localităţi aflate în apropierea drumului european E85, la sud de municipiul Buzău. Cetăţeanul care a filmat apariţia în miez de noapte spune că obiectul a stat nemişcat mai bine de două minute.

Marian, un localnic din comuna Smeeni, Buzău, a trimis la redacţia „Adevărul“ o filmare de peste două minute care surprinde un punct luminos aflat mult deasupra unei localităţi. 

Bărbatul spune că obiectul strălucitor, cu o nuanţă roşiatică, se afla pe direcţia Gherăseni sau deasupra localităţii Costeşti.

”Pe la 2 şi un sfert m-am trezit să merg la bucătărie ca să beau apă. Am gemuleţul exact spre Gherăseni şi când am văzut lumina aia m-am dus să o trezesc şi pe soţia mea. I-am zis, ce o fi aia, după care a început să filmeze. Eu nu am văzut niciodată aşa ceva”, mărturiseşte Marian.

Citeşte şi: Obiectul luminos de pe cerul Buzăului, misterios chiar şi-n opinia specialiştilor VIDEO

Bărbatul din Smeeni spune că nu mai văzuse niciodată o lumină asemănătoare, care avea o nuanţă roşiatică, şi care părea că îşi schimbă forma. ”Mi-a captat atenţia pentru că era ciudat. Cu ochiul liber am văzut aşa: se mărea, apoi parcă se rupea ceva din el. Pe urmă se închidea de tot, pe urmă iar se lumina. Nu ştiu ce o fi fost”, a spus Marian.    

  

Buzoianul care a filmat obiectul luminos precizează că pe acea direcţie nu există stâlpi de telecomunicaţii sau eoliene cu balize luminoase în vârf. 

De asemenea, exclude că ar fi văzut, de fapt, luna sau alt corp ceresc, întrucât punctul luminos avea o formă şi nuanţă neobişnuite şi a dispărut definitiv. 

Înregistrarea realizată de buzoian le-a fost transmisă de ziarul „Adevărul“ şi membrilor Asociaţiei pentru Studiul Fenomenelor Aerospatiale Neidentificate - ASFAN, un punct de vedere al acestora urmând să fie publicat imediat ce va fi redactat. 

Surse din Armată spun că în zona fostului aerodrom din sudul municipiului Buzău se află o unitate militară specializată în culegerea de informaţii, care ar avea în dotare şi drone.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Comemorarea unui erou din Afganistan, umbrită de nemulţumirile familiei faţă de relaţia cu statul VIDEO

 

Cuplurile din Buzău vor spune „da” într-un nou sediu al Stării Civile VIDEO

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite