O învăţătoare din Buzău a dispărut după ce a aflat că trebuie să se interneze într-un spital de neuropsihiatrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Buzău caută o tânără, de 35 de ani, dată de dispărută de familie sâmbătă. În noaptea de joi spre vineri, Cristina Păun, învăţătoare la şcoala din Cândeşti, ar fi suferit o depresie.

UPDATE Tânăra învăţătoare a fost găsită pe raza comunei Bisoca. Apropiaţii spun că s-ar fi refugiat la Mănăstirea Poiana Mărului. Ea a fost preluată de poliţiştii de la Săruleşti şi va fi încredinţată rudelor. Tânăra ar fi spus plecarea ei de-acasă ar avea legătură cu discuţiile pe care le-a avut cu părinţii.

...

Sâmbătă ar fi mers cu tatăl şi sora ei la un cabinet psihologic din municipiul Buzău. Tânăra a fost evaluată, iar când a auzit că ar trebui să se interneze la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Săpoca, a plecat de lângă ai ei şi de atunci este de negăsit. 

Sâmbătă, rudele au cerut ajutorul Poliţiei, iar femeia a fost dată în urmărire la nivel naţional.

Potrivit apropiaţilor fetei, vineri dimineaţă s-ar fi spovedit la un preot de la Catedrala "Sf Sava", apoi a plecat la Cândeşti, la şcoala unde este învăţătoare. 

După prânz ar fi revenit acasă, dar după câteva ore a plecat fără să anunţe, la o prietenă din cartierul Dorobanţi, unde a şi înnoptat. 

Sâmbătă dimineaţă a mers cu părinţii la un cabinet psihologic din centrul oraşului şi după ce a aflat că ar putea fi internată la Spitalul de la Săpoca, a părăsit cabinetul, motivând că vrea să ia puţin aer şi de atunci este de negăsit.

Prietenii s-au mobilizat şi au cerut ajutor pe Facebook pentru găsirea tinerei. 

"Tânăra se numeşte Cristina Paun şi are următoarele semnalmente:

– înălţime 1.82 m, ochi căprui, faţa ovală, păr mediu castaniu închis, constituţie atletică, 58 kg.

La data dispariţiei era imbrăcată cu o bluza (ie) albă cu câteva cusături sau flori roşii cusute sus, esarfa albă, blugi albaştri largi, sandale joase albastre.

Toţi cei care pot da relaţii în vederea localizării persoanei dispărute să anunţe la tel 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie.

Sau contactaţi-mă vă rog la numărul: 0766251439 Mihaela", este mesajul distribuit pe site-ul de socializare.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite