O instituţie publică face angajări pentru o perioadă determinată. Luni trebuie depuse dosarele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă adevarul.ro
Arhivă adevarul.ro

Un număr de 24 de persoane, cu studii superioare şi medii, pot lucra din octombrie, timp de mai bine de un an, la Casa de Pensii Buzău. Instituţia scoate la concurs posturi de consilier debutant şi referent debutant.

Contractele pentru aceste posturi vor avea perioadă determinată, începând cu luna octombrie 2021 şi până la finele anului viitor.

Casa de Pensii Buzău are nevoie de 19 consilieri şi 5 referenţi care să lucreze la recalcularea veniturilor vârstnicilor. Salariile vor fi între 2.500 şi 3.500 de lei net.

Noii salariaţi vor introduce în sistemul digital de pensii datele din cele aproximativ cinci milioane de dosare existente în România.

Casa Judeţeană de Pensii Buzău aduce la cunoştinţa persoanelor interesate scoaterea la concurs a următoarelor posturi contractuale de execuţie:

-consilier (S), debutant- număr de posturi:19

-referent (M), debutant- număr de posturi: 5.

Obiectul activităţii ce urmează a fi desfăşurată este “evaluarea dosarelor de pensie în vederea recalculării pensiilor din sistemul public”, în perioada determinată 01.10.2021-31.12.2022.

Buzoienii interesaţi de aceste posturi sunt aşteptaţi luni, 30.08.2021, cu dosarele la sediul Casei Judeţene de Pensii. Apoi, la începutul lunii septembrie, se va desfăşura concursul pentru ocuparea funcţiilor vacante.

Proba scrisă a concursului va avea loc în data de 6 septembrie, ora 10.00, iar interviul, pe 9 septembrie.

Condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească cei care vor să participe la concurs, bibliografia, dar şi alte informaţii, pe site-ul Casei Judeţene de Pensii Buzău.

Vă mai recomandăm şi:

VIDEO Turiştii români redescoperă Vulcanii Noroioşi după lunga perioadă de restricţii impuse de pandemie

FOTO Start în modernizarea unui drum turistic din judeţul Buzău, neasfaltat de peste patru decenii

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite