Noi angajări la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău scoate la concurs două posturi de statistician medical debutant şi un post de psiholog. Examenul este programat la sfârşitul lunii februarie, iar termenul limită de înscriere este data de 13 februarie.

Dosarul de concurs va conţine copii ale actelor de identitate, ale documentelor de studii, adeverinţă medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare, cazierul judiciar, carnetul de muncă, un curriculum vitae şi cerere de înscriere. 

Concursul constă în două probe pentru psiholog practicant - proba scrisă şi interviu iar pentru statistician medical - probă scrisă şi proba practică. 

Condiţiile specifice de participare la concurs pentru postul de psiholog practicant sunt diploma de licenţă în specialitate, atestat de liberă practică privind exercitarea profesiei de psiholog eliberată de Colegiul Psihologilor din România şi o vechime minimă de un an ca psiholog stagiar. 

Pentru statistician medical debutant este cerută diploma de studii medii, un certificat de absolvire a cursului de formare operatori introducere, validare şi prelucrare date pe microcalculatoare,compatibile IBM-PC.

Citeşte şi: Consiliul Judeţean Buzău abandonează proiectul lui Bâgiu de a instala management privat la Spitalul Judeţean

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite