Motivul pentru care fosta campioană olimpică Andreea Răducan ajunge vineri în Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Răducan

În calitate de preşedinte al Federaţiei Române de Gimnastică, Andreea Răducan va coordona cel de-al doilea eveniment din prima etapă a programului naţional de selecţie "Hai cu noi în ţara campionilor". Proiectul are ca scop atragerea către gimnastică a unui număr cât mai mare de copii, descoperirea şi creşterea de noi talente.Summary

Programul "Hai cu noi în ţara campionilor" se adresează copiilor cu vârsta între 4 şi 6 ani, cu calităţi fizice şi psihice care îi recomandă ca viitori performeri şi care îşi doresc să facă performanţă în gimnastica artistică, feminină şi masculină, precum şi în cea aerobică. 

Proiectul se derulează în perioada 2018 - 2022 şi va avea în vedere organizarea unei selecţii la nivel naţional, susţinută de o campanie media, cu implicarea fostelor glorii ale gimnasticii, a Ministerului Tineretului şi Sportului, a Ministerului Educaţiei Naţionale şi a companiilor din mediul privat care doresc să se implice şi să susţină gimnastica românească.

Evenimentul de mâine de la Buzau se va desfăşura începând cu ora 17.00, în exterior, în faţa Sălii Sporturilor. Sunt aşteptaţi să participe foste şi actuale glorii ale gimnasticii româneşti.  Si judeţul Buzău a dat o gimnastă care a reuşit să facă performanţă la cel mai înalt nivel în gimnastică. Este vorba de Gabriela Drăgoi, sportivă care a reuşit să câştige medalia de bronz, cu echipa, la Jocurile Olimpice de la Beijing, din 2008. 

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite