Momentul cumplit în care o elevă e accidentată pe trecerea de pietoni. Șoferul are 83 de ani VIDEO

0
Publicat:

O minoră în vârstă de 13 ani din localitatea Smeeni a fost dusă de urgență la spital după ce a fost lovită de un autoturism pe trecerea de pietoni situată chiar lângă școală. Șoferul care a lovit-o are 83 de ani.

Imagini cu puternic impact emoțional, surprinse de camerele de supraveghere din zonă

Conform polițiștilor, traficul a fost restricționat DN 2C în zona accidentului pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul.

Accidentul a avut loc pe trecerea de pietoni FOTO Captură video
Accidentul a avut loc pe trecerea de pietoni FOTO Captură video

eleva de clasa a VII-a se îndrepta spe școală împreună cu o colegă. Ajunse în dreptul școlii, fetele s-au angajat în traversarea drumului pe trecerea de pietoni. Una dintre fete a fost lovită în plin de o mașină condusă de un șofer în vârstă de 83 de ani.

Inițial, eleva de 13 ani a mers la spitalul din Smeeni, aflat la câțiva metri distantă de locul accidentului. Ulterior, a fost preluată de un echipaj al Ambulanței și transportata la UPU Buzău pentru îngrijiri medicale. „Pacienta de 13 ani a fost adusă la UPU Buzău și a suferit un traumatism prin lovire la un picior, starea ei clinică fiind bună. În acest moment se efectuează investigații suplimentare” a precizat șeful secției de primiri urgențe medicul Adrian Zoican.

Două fete, în stare gravă la spital

Două fete de 12 ani au ajuns în stare gravă la spital, în urmă cu câteva zile, după ce șoferul unei autoutilitare nu a redus viteza în apropierea unei treceri de pietoni dintr-o localitate gălățeană și le-a lovit în plin.

Pe 12 februarie 2023, la ora 16.01, Poliția Galați a fost sesizată telefonic, prin intermediul Serviciului Național Apel Unic de Urgență 112, cu privire la faptul că pe DN 25, în interiorul localității Barcea, județul Galați, a avut loc un eveniment rutier.

„Din verificările preliminare, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați au stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 48 de ani, din comuna Liești, județul Galați, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 25, având direcția de deplasare dinspre Galați către Tecuci, în interiorul localității Barcea, când a ajuns la marcajul pietonal amplasat în dreptul primăriei, a surprins și accidentat două minore, ambele cu vârsta de 12 ani, din comuna Barcea, care se angajaseră în traversarea străzii în mod regulamentar”, au precizat reprezentanții IPJ Galați.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite