Mii de spectatori la concertele INNA şi The Motans din staţiunea Sărata Monteoru VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto I. Bunilă
Foto I. Bunilă

Este petrecere mare, în acest weekend, în staţiunea buzoiană Sărata Monteoru. Turiştii au luat cu asalt terasele cu mici şi bere, standurile cu artizanat şi mâncăruri tradiţionale. În prima seară, peste cinci mii de oameni au cântat şi dansat împreună cu The Motans şi INNA.

Concertele susţinute de INNA şi trupa The Motans au aruncat în extaz publicul strâns pe terenul de sport din Sărata Monteoru. 

Distracţia a fost la maximum, chiar din prima seară a Festivalului ”Buzău Fest”. Buzoienii dar şi turiştii veniţi din toată ţara au invadat staţiunea Sărata Monteoru. 

Mititeii şi bucatele tradiţionale, udate din belşug cu bere, au rolul de a creşte apetitul vizitatorilor pentru distracţie.

Pe toată durata festivalului, turiştii au ocazia să cumpere produse tradiţionale din zona Buzăului, de la mezeluri şi brânzeturi, la produse cosmetice şi costume populare. 

Prima zi a Festivalului ”Buzău Fest” s-a terminat cu un grandios foc de artificii. 

Distracţia continuă cu recitalurile „Zdob şi Zdub” şi Orchestra de muzică populară „Fraţii Advahov” din Republica Moldova. Festivalul „Buzău Fest” a fost programat în perioada 3-5 iunie, după o pauză de doi ani cauzată de pandemia Covid-19. 

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Ocupaţia care a smuls din depresie o bătrână rămasă singură într-un cătun din Munţii Buzăului

Comemorarea unui erou din Afganistan, umbrită de nemulţumirile familiei faţă de relaţia cu statul VIDEO

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite