Mașini vandalizate de un individ agresiv, în Buzău. A fost imobilizat de jandarmi

0
Publicat:

Mai mulți buzoieni care își parcaseră autoturismele pe Bulevardul Unirii s-au ales cu pagube materiale. Un individ agresiv a început, din senin, să lovească mașinile, una după alta. A reușit să spargă oglinzile a cinci autoturisme până când a fost oprit de jandarmi.

Incidentul s-a soldat cu avarierea a cinci mașini. SURSA IPJ Buzău
Incidentul s-a soldat cu avarierea a cinci mașini. SURSA IPJ Buzău

„Duminică, un bărbat s-a ales cu dosar penal pentru că a vandalizat cinci autoturisme parcate în zona centrală a municipiului Buzău, distrugându-le oglinzile laterale, actele de distrugere putând fi și mai numeroase dacă echipajul de jandarmi nu ar fi acționat rapid pentru imobilizarea autorului”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Jandarmi Buzău.

Mai precis, în jurul orei 12:30, echipajul de intervenție din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău a fost sesizat de către mai multe persoane despre faptul că un bărbat loveşte mai multe mașini aflate într-o parcare din zona Bulevardului Unirii.

Un echipaj de jandarmi s-a deplasat imediat în locul indicat de către apelanți.  Potrivit jandarmilor, „s-a procedat la stoparea activității infracționale și imobilizarea persoanei în cauză, ulterior fiind  întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Cinci oglinzi au fost rupe. SURSA IJJ Buzău
Cinci oglinzi au fost rupe. SURSA IJJ Buzău

Bărbatul care a distrus oglinzile autoturismelor este din județul Vrancea și are 31 de ani. Acesta le-a spus jandarmilor care au intervenit și l-au imobilizat că era foarte nervos și de aceea s-a răzbunat pe mașinile întâlnite în cale.

Caz în Baia Mare, tras parcă la indigo

În aprilie 2022, un bărbat care a atacat cu o bâtă şi un topor toate maşinile ce i-au ieşit în cale, pe un bulevard din Baia Mare, a fost transportat la un spital de psihiatrie, pentru investigații.

Îmbrăcat cu o haină lungă, neagră, tânărul din Baia Mare ieşit pe stradă înarmat cu o bâtă şi un topor şi, în apropierea unei intersecţii, a lovit toate maşinile ce i-au ieşit în cale.

În imaginile surprinse de locatarii din zonă se vede cum, la un moment dat, loveşte o maşină a Ambulanţei care trecea prin intersecţie. 

După ce şi-a făcut numărul, mai mulţi bărbaţi cărora le-a lovit maşinile au reuşit să-l dezarmeze şi să-l imobilizeze până la sosirea Poliţiei.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite