Maşină cu asistaţi social din Verneşti, implicată într-un grav accident rutier VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa IPJ Buzău
Sursa IPJ Buzău

Un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme s-a produs, marţi dimineaţă, 5 aprilie, pe DN 10, între Verneşti şi Cândeşti. În coliziune a fost implicată şi o maşină a Primăriei din Verneşti, judeţul Buzău, care ducea asistaţi social la un punct de lucru în Cândeşti. Două femei din acest grup au fost rănite.

Este vorba despre o coliziune între trei autoturisme, două conduse pe direcţia Buzău către Braşov de către doi bărbaţi, în vârstă de 30 de ani, din Buzău şi 59 de ani, din Verneşti şi maşina care circula din sens opus, la volanul căreia se afla un conducător auto de 45 de ani, din Buzău.

Accidentul s-a soldat cu rănirea şoferilor de 30 şi 45 de ani, respectiv a două pasagere din maşina şoferului de 59 de ani, ambele din Verneşti, în vârstă de 49 şi 51 de ani. 

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanţă şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale. 

Vinovat de producerea accidentului este şoferul maşinii Primăriei Verneşti. Acesta transporta patru asistaţi social la un punct de lucru din satul Cândeşti. 

La un moment dat, şoferul din faţă a frânat, pentru a permite virajul către o benzinărie a unui alt şofer. Angajatul primăriei l-a lovit pe acesta în spate şi l-a proiectat pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu o a treia maşină.    

În cauză se va întocmi dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Traficul pe DN 10 a fost blocat între Verneşti şi Cândeşti aproape două ore.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Comemorarea unui erou din Afganistan, umbrită de nemulţumirile familiei faţă de relaţia cu statul VIDEO

Cuplurile din Buzău vor spune „da” într-un nou sediu al Stării Civile VIDEO

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite