Şofer care a fluturat un pistol în trafic, trimis în arestul Poliţiei Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pistolul a fost confiscat
Pistolul a fost confiscat

Un scandal în trafic izbucnit în comuna buzoiană Mărăcineni, care s-a lăsat şi cu ameninţări cu arma, i-a atras mari necazuri unuia dintre protagonişti. Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi s-a ales cu o amendă de 5.000 de lei.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti din cadrul Secţiei de poliţie rurală Mărăcineni, a fost identificat şi depistat un tânăr de 36 de ani, din comuna Mărăcineni, bănuit de comiterea unei infracţiuni de ameninţare.

Incidentul a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, în jurul orei 17.30, pe o stradă din comuna Mărăcineni.

Un şofer de 42 de ani, din municipiul Buzău, ar fi avut un schimb de replici contradictorii cu un alt conducător auto, context în care acesta din urmă a coborât geamul autoturismului şi l-a ameninţat cu folosirea unui pistol.

Imediat, bărbatul ameninţat a sunat la 112 pentru a oferi dispecerilor de la IPJ Buzău indicii despre şoferul care s-ar afla în posesia unei arme.  

După sesizare, atât conducătorul auto, cât şi maşina utilizată, au fost date în consemn întregului dispozitiv de ordine publică, fiind depistat în scurt timp de poliţişti. 

Aceştia au găsit asupra bărbatului din Mărăcineni un pistol tip Airsoft, armă din categoria celor nesupuse autorizării.

Bărbatul de 36 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare. Totodată, acesta a fost sanctionat contraventional conform Legii 295/2004 privind regimul armelor şi al muniţiilor cu amenda de 5.000 de lei, fiind dispusă confiscarea armei. 

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Comemorarea unui erou din Afganistan, umbrită de nemulţumirile familiei faţă de relaţia cu statul VIDEO

Cuplurile din Buzău vor spune „da” într-un nou sediu al Stării Civile VIDEO

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite