Liberalii buzoieni se pregătesc pentru alegerile interne. PNL va avea o nouă conducere centrală până la începutul lunii iunie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristinel Romanescu este preşedintele interimar al PNL Buzău
Cristinel Romanescu este preşedintele interimar al PNL Buzău

Preşedintele interimar al PNL Buzău, Cristinel Romanescu, a participat duminică la şedinţa informală cu conducerea centrală şi cu ceilalţi lideri de organizaţii judeţene ai partidului, unde printre altele s-a decis ca alegerile interne să fie organizate de jos în sus.

Reorganizarea partidului va începe din filiale, urmând ca cel mai târziu la finalul lunii iunie să fie organizată şi Convenţia Naţională în cadrul căreia va fi ales noul preşedinte al PNL.

"Este evident faptul că partidul trece printr-un proces de reorganizare şi reconsolidare şi tocmai din acest motiv alegerile nu trebuie făcute pe repede înainte. Termenul limită la care PNL-ul va avea o nouă conducere centrală va fi începutul lunii iunie. Deasemenea, tot din dorinţa de a face lucrurile bine, corect în faţa membrilor PNL, s-a stabilit faptul că cea mai bună soluţie pentru PNL sunt alegerile desfăşurate de jos în sus. Ceea ce e foarte important de punctat este faptul că ne dorim ca alegerile interne să fie transparente şi corecte, astfel încât toţi membrii să legitimeze prin consensul lor noua conducere naţională”, se arată într-un comunicat de presă semnat de Cristinel Romanescu.

După multe încercări de reorganizare şi rezultate sub aşteptări la alegerile din 2016, liberalii buzoieni trebuie să se regrupeze în următoarea perioadă, astfel încât să parcurgă toate etapele premergătoare alegerilor din Convenţia Naţională.

”În ceea ce priveşte situaţia filialei PNL Buzău, este necesar să ne regrupăm şi să ne reconsolidăm cel puţin în acelaşi ritm ca la nivel naţional. Este adevărat că PNL Buzău a trecut prin foarte mute schimbări şi scindări, însă este momentul să le depăşim cu adevărat pentru a ne putea întări”, a mai scris Romanescu.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite