La Buzău vor fi produse lămpi pentru IKEA. O nouă fabrică va fi deschisă în curând

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Platforma Romcarbon se află pe strada Transilvaniei
Platforma Romcarbon se află pe strada Transilvaniei

Peste 300 de locuri de muncă vor fi create la Buzău în perioada următoare, pe platforma Romcarbon, de pe strada Transilvaniei. Green Group va investi zece milioane de euro în fabrica de echipamente luminoase pentru lanţul de magazine IKEA.

Anunţul a fost făcut de unul dintre candidaţii la primărie, care a scris pe pagina sa de Facebook despre vizita la Romcarbon şi întrevederea cu Clement Hung, CEO Green Group.

„Ieri am vizitat platforma Romcarbn, un important procesator de mase plastice din România, una din firmele de tradiţie ale Buzăului ce a rezistat crizei şi numără aproape nouă sute de angajaţi. Mai mult, în urma discuţiilor purtate cu Clement Hung, CEO & Presedinte Green Group, unul dintre pionierii industriei de reciclare din România şi unul dintre investitorii strategici ai Buzăului, am primit acceptul său să vă fac un anunţ. Domnia sa m-a asigurat că va demara o nouă investiţie la Buzău în valoare de 10 milioane de euro, va crea încă 300 de noi locuri de muncă, prin construirea unei fabrici de echipamente de iluminat furnizate celebrului lanţ de magazine IKEA”, a scris omul de afaceri Constantin Toma pe pagina sa de socializare.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite