Înzăpeziţii nu pot ajunge nici măcar în adăposturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii blocaţi în maşini nu pot ajunge în adăposturi
Oamenii blocaţi în maşini nu pot ajunge în adăposturi

Sute de oameni aştepată încă de ieri după-amiază să fie scoşi din nămeţii de zăpadă. Cea mai grea situaţie este pe Drumul European 85, în localitatea Căldăruşanca. Aici sunt înzăpezite sute de maşini, tiruri şi autobuze în care se află oameni disperaţi să ajungă într-un loc călduros, în care să primească măcar o cană cu ceai.

Numai că zăpada abundentă a format un blocaj între localitatea Căldăruşanca şi cea vecină, Glodeanu Sărat. Funcţionarii din primăria Glodeanu au încălzit mai multe încăperi ale clădirii pentru a putea primi oamenii din trafic, însă nimeni nu poate ajunge dintr-o localitatea în cealaltă.

„Nu a mai putut pleca nimeni din Glodeanu Sărat la Căldăruşanca pentru că drumul este blocat. Primarul este pe Drumul European 85 cu nişte voluntari, cu tractoare şi încearcă să scoată maşinile blocate de acolo. Noi aici la primărie am încălzit nişte camere ca să putem primi oamenii care stau acolo de ore bune, dar nu a putut fi adus nimeni", ne-a spus Corina Cazacu, consiliera primarului din Glodeanu Sărat.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite