Interlopi buzoieni, trimişi în judecată pentru uciderea unui tânăr

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nouă interlopi buzoieni, membri ai clanului Durac, care în luna august 2014 şi-au omorât o rudă, din cauza unui teren de casă, vor ajunge în faţa judecătorilor. Procurorii au finalizat cercetările în cazul crimei de pe strada Triumfului, când în urma unui conflict violent a fost ucis un tânăr de 34 de ani. Trei dintre inculpaţi s-au ales cu acuzaţii mai grave, de omor, iar ceilalţi, de complicitate.

Potrivit unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, procurorii au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului Constantin Ciprian şi sub control judiciar a inculpaţilor Constantin Vasile şi  Constantin Adrian, pentru comiterea infracţiunilor de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

Prin acelaşi act de sesizare a instanţei s-a dispus trimiterea în judecată sub control judiciar a inculpaţilor Hasan Leonte, Constantin Laur, Constantin Marius, Constantin Dan şi Constantin Temistocle Pardian, respectiv în stare de libertate a inculpatei Constantin Mariana, pentru complicitate la infracţiunea de omor şi tulburarea ordinii si liniştii publice. 

La data de 23 august 2014, cei nouă agresori au pătruns în curtea lui Durac Florin din municipiul Buzău şi pe fondul unei altercaţii survenite între aceştia, tensiunea mocnind de mai multe zile, inculpatul Constantin Adrian a lovit victima cu o furcă în cap, apoi inculpatul Constantin Vasile a lovit-o cu coada unui topor în aceeaşi zonă a corpului. Victima a căzut la pământ, după care s-a ridicat şi s-a deplasat pe strada Triumfului. La scurt timp a fost ajunsă din urmă de Constantin Ciprian care a lovit-o în mod repetat cu un cuşit în zone diferite ale corpului, cauzându-i leziuni multiple cu precădere la nivelul extremităţii cefalice şi hemitoracelui stâng. 

Victima a fost transportată la spital unde, deşi i s-au acordat îngrijiri medicale, a murit în cursul aceleiaşi zile. 

Despre cei şase complici, procurorii spun că se fac vinovaţi întrucât au fost de acord să-i însoţească pe cei trei autori, s-au înarmat cu obiecte contondente sau tăietor înţepătoare şi au pătruns în curtea victimei, perimetru în care victima a fost agresată. 

CITEŞTE ŞI

VIDEO Bătaie între două familii de romi din Buzău, soldată cu un mort şi doi răniţi

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite